Cartoon Heroe

    

Har endnu engang kastet mig over krympeplasten, og efter et par mislykkede forsøg, synes jeg endelig det har givet lidt pote. Har kreeret to par ørestikker i tegneserie/comic/cartoon inspireret stil – stjerneskud og diamanter. Ris og ros modtages, vil jo gerne blive bedre! :-) Klik på billederne for stor version.

Reklamer

8 kommentarer

 1. Ej nej nej, hvor er det fine! Jeg er helt vildt med motiverne og tegneserie-stilen i det. Jeg er fan! :)

  1. Tusind tak for din søde kommentar, Stina :-) Betyder det, at det evt. er noget du ku’ finde på at købe engang måske, eller vinde i en konkurrence?

   1. Ja! (andet er ikke nødvendigt at sige, hehe:) )

 2. de er rigtigt fine – men jeg forstår ikke hvordan det fungere :p har du købt noget plastik der har de motiver, eller har du selv tegnet motiverne?

 3. Nej – jeg har skam selv tegnet/designet dem og klippet dem til :-) Krympeplast er en slags papir som er blank på den ene overflade, og mere rug på den anden. Man tegner, stempler, maler etc på den ene side, klipper/skærer det til, kommer det i ovnen – hvorefter det krymper, og bliver til en slags hård plast, samt lidt tykkere.

  1. – og ja, fantasien sætter jo så kun grænser for hvad man herefter kan bruge det til… øreringe, brocher, nøgleringe, skilte osv.!

 4. julierindom · · Svar

  Hvor sjovt min søster og jeg har for nogle år siden lavet nogle øreringe i krympeplast med diamanter der er stort set identiske med dem du har lavet ;)

  1. Det var da meget skægt :-) Men de er jo også ret enkle at gå til, så det er dejligt! :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: