Dagen før dagen

SÅ er det endelig jul – i hvert fald lige knap! Jeg fik ordnet min allersidste julegave i dag, tror aldrig jeg har været så sent ude som i år :-) Det har været en underlig december måned, hvor jeg synes tiden er fløjet afsted, og julestemningen har været blæst hen over hovedet på mig. Grundet flytningen har jeg ikke engang haft julepynt oppe i år, og i overmorgen på denne tid er det hele bare – slut. Men hvad, jeg glæder mig stadig som et lille barn til i morgen, hvor jeg skal pynte juletræ med min mor, dække et smukt julebord, slås med familien om mandlen og synge falsk omkring juletræet :-) I år er det for første gang mig der står for mandelgaven. Min kære far er desværre gået ned med en ordentlig omgang ondt i ryggen, så han kan ikke meget andet end bare at ligge, og derfor har jeg påtaget mig nogle af de opgaver, han og min mor ellers plejer at dele mellem dem.

Denne uge har indtil videre stået på veninde-hygge, træning og en hel masse praktiske ting. I går mødtes jeg med en gammel veninde som nu er bosat i KBH, og fik ordnet lidt julegaver samt spist en lækker frokost. Det er skønt her ved juletid, hvor alle “de gamle” søger tilbage mod byen og deres familie, så man pludselig render ind i en masse man ikke har set længe. Ja, jeg er jo stadig “stuck in Svendborg” som de siger – men jeg kunne nu ikke tænke mig andet. :-)

Inden jeg runder af, vil jeg lige dele de her engle med jer, som min mor har stået for. Hun begyndte at kreere dem i julen for et par år tilbage, og siden er der kommet mange flere, forskellige til. Disse 3 er fra i år, og jeg synes de er vældig søde! De er enkle at lave med en omgang ståltråd og perler, hvis man har bare ganske lidt fingersnilde.

Blogges vi ikke ved inden, ønsker jeg alle mine læsere en rigtig glædelig jul! :-)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: