Insta Week

Godmorgen kære læsere!
Det er ved at være noget tid siden sidste “Ugens Fund”, så jeg vil her til morgen lige opdatere jer med et indblik den sidste uges tid, fanget med min elskede Instagram-linse :-)
Senere i dag kan jeg endelig garantere for at min Give Away kommer op og køre – nu har den været længe undervejs, og billederne er klargjort til et indlæg. Så kig ind igen i eftermiddag!

image

Gunnar – dyrehandlens skægagame – fik torsdag lov at komme med rundt i butikken på min skulder, da han havde brug for lidt eventyr og luftforandring.

image

Lørdag introducerede jeg kærestemanden for min arbejdsplads, og efter nogle dages overvejelse købte vi et mindre akvarie med hjem. Glæder mig helt vildt til atter at komme igang, da jeg efter forrige flytning måtte skille mig af med det andet jeg havde.

image

Søndag -akut indlæggelse kl ca 09.30, og ved 17-tiden fik jeg fjernet endnu en perianal abcess for snart gud-ved-hvilken-gang. Selvom det for længst er blevet rutine, er det hver gang meget smertefuldt og besværligt i flere dage efterfølgende.

image

Mandag, og posten kom med lækkerier til mig som sendt fra himlen! Skøn, skøn goodiebox. Detaljeret indlæg følger :-)

image

Tirsdag, og akvariet begynder at ligne noget. Snart skal planter og dekorationer tilføjes.

image

Min mor er ligeså tosset med at gøre loppefund som jeg, og vi gør dem ofte sammen. Denne gang var hun dog alene, da hun faldt over noget jeg LÆNGE har ønsket mig. Gammel globus-lampe til 50 kr. So in love!

image

Min kæreste har kokkereret for mig på mit sygeleje. Juicy chicken og lækker salat med fuldkornspasta, salat, persille, granatæble mm. Mmh.

image

Onsdag og nyt look! Min veninde var så sød at komme hjem til mig, nu jeg ikke kunne komme ud. Hun hjalp mig med klip og farve, og nu skal jeg vænne mig til lidt kortere hår igen og en mørk chokoladebrun farve når jeg kigger i spejlet :-) men jeg kan li’ det.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: