Indretning, mode m.m. til lavpris

Jeg har fået kendskab til en ny, budgetvenlig webshop, som naturligvis skal fremhæves her på bloggen, idet den passer helt perfekt til min budgetvenlige måde at leve på. Folkene bag sitet kontaktede mig med henblik på et samarbejde, og var så umådeligt flinke at sende mig et par lækre sko som jeg kan blogge lidt om, og bruge nu hvor efteråret nærmer sig. Mere om skoene senere (som langt de fleste burde kunne betale sig fra, næsten uanset økonomi :-) ).

Lepong er et nyt site, som specialiserer sig for salg inden for en hel masse forskellige kategorier, bl.a. mode, indretning, hobby og elektronik. Der mangler stadig lidt her og der før shoppen er helt oppe at køre med diverse varekategorier, men det kommer – og indtil da er der en pæn bunke fine sager at gå om bord i – endda meget af det til tilbudspriser! Bag Lepong står virksomheden Blogtrend.dk, som altid har forsøgt at udvise kvalitet fremfor kvantitet, og det er med dette formål, at Lepong også er blevet startet.

Pictures82

Jeg fik som bekendt tilsendt et par fine sko fra butikken – leveringen var super hurtig, og indpakningen helt tiptop. Skoene er i meget flot stand og yderst behagelige at have på, da de er foret med det blødeste leopardprintede stof, uhm :-) De er derfor også lidt lune, og helt ideelle til det forestående efterårsvejr. Desuden vejer de intet, og sidder godt til på foden, så selvom det ikke er et par monsterdyre kvalitetssko, kan jeg varmt anbefale dem. De kan med den lysebrune farve gå til stort set alle outfits, samt både til job, cafédates/shoppeture, en god gåtur etc., og det bedste er, at de kun koster knap 175 kr. – køb dem her.

Jeg har naturligvis snuset en del rundt i shoppen, og kan bl.a. fortælle at Lepong lige nu også sælger en hel masse fine wallstickers og fototapeter til gode penge – der er virkelig mange både sjove, søde og smukke at vælge imellem, så det er værd at tjekke ud, hvis du skal have piftet en kedelig væg op derhjemme.

Alt i alt er Lepong en webshop med potentiale til at blive noget rigtig godt fremover; selv er jeg allerede fint tilfreds!

I samarbejde med Lepong.dk

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: