Ugen der gik – krea, kage og katte

image

I dag tager vi hul på endnu en uge, og jeg ser tilbage på den forgangne med et  smil på læben.
Godtnok går jeg meget hjemme for tiden. Jeg har stadig mit job hos Helseriet, men det er få timer, og hovedsageligt arbejde hjemmefra. Det er rart trods alt at have noget, især når det er noget man elsker og går op i. Men når sommeren går på hæld, vil jeg begynde at søge efter et ekstra fleksjob, som kan give mig mulighed for at komme lidt mere ud, få nogle kolleger, nye udfordringer, mere struktur og stabilitet i hverdagen.

I sidste uge fordrev jeg tiden med en masse kreativ hygge; har lavet smykker til den store guldmedalje, og det er rart at være igang med det kreative igen!
Herudover har jeg hygget med familien og et par veninder. Og spist kage og is og jordbær. Og set en masse ligegyldig men alligevel ret hyggeligt tv. Jeg har også opdaget en ny kaffebar i byen, og sat et nyt projekt igang – at vænne den mindste kat til at gå med sele, så jeg kan begynde at lufte ham på daglig basis. Grundet nogle meget ubehagelige genboere jeg har fået her mit nye sted, kan jeg desværre ikke lade kattene gå frit ude pt. Det kræver masser af aktivering og alternative løsninger, men heldigvis har de også stor glæde og gavn af hinanden. De er gode til at lege og køre hinanden trætte, og det trøster mig.

Nu ser jeg frem til en uge med midsommer og Sankt Hans, mere kreativ leg, en bror der bliver student – og en mor der fylder 50 i weekenden. Hele familien skal fejre hende søndag, og jeg glæder mig. Jeg skal bruge de næste dage på at finde den helt perfekte gave og lave lidt flere overraskelser til hende <3
Ønsker alle mine læsere en skøn uge!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: