Tips til tør (vinter)hud

I dag skal det handle om noget mange af os i det kolde nord døjer med, når efteråret og vinteren nærmer sig – nemlig tør hud. Jeg kan i hvert fald fortælle at jeg personligt har problemer med tør hud på både kroppen og i dele af ansigtet, og især når vejret bliver koldere. Der er kommet en udførlig og praktisk online-guide på nettet om tør hud, og den gennemgår både rene fakta, årsager til tør hud, symptomerne på tør hud, om det er decideret arveligt, hvordan det behandles, hvad man selv kan gøre m.m. Guiden er lang og detaljeret, og der svares på alle spørgsmål man evt. kunne have vedr. tør hud.

Til slut i guiden anbefales KIMOVI, som er en hudplejeserie. Den er baseret på naturens egne virkestoffer fra ekstrakt af den afrikanske frugt Kigelia Africana, som er kendt for sine gode egenskaber mod hudproblemer. Flere undersøgelser har f.eks. vist, at Kigelia har en effektiv virkning mod flere forskellige hudlidelser – og herunder altså blandt andet tør hud. Kigelia er desuden bakteriehæmmende, plejende og hudgenopbyggende.

Har du fået lyst til at vide mere – både om KIMOVI produkterne og/eller tør hud generelt, anbefaler jeg guiden, som er fint omfattende og absolut brugbar.

Dette indlæg er sponsoreret

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: