Højgaard – interiør til den store og lille pengepung

Collage01

Har du mon hørt om Højgaard Interiør og Brugskunst? Hvis ikke, kan du lære dem at kende i dette indlæg; og de er bestemt et bekendtskab værd vil jeg mene. Højgaard har specialiseret sig i alt inden for ting til have og bolig – bl.a. brugskunst, opbevaringssystemer, sofaborde og en hel masse andet.

Nøgleordene for Højgaard er ifølge dem selv personlig betjening, service og vejledning, stor kundetilfredshed, og at man som kunde skal have en god oplevelse ved at handle lige netop dér. Webshoppen er e-mærket, hvilket betyder at der altid er adgang til en gratis forbruger hotline, og foruden webshoppen er Højgaard også en 130 kvadratmeter stor fysisk butik.

Jeg har samlet lidt favoritter på billedet øverst – alt du ser koster under 500 kr. stykket. Priserne spænder bredt hos Højgaard fra det helt lave til det meget dyre og eksklusive, og har desuden en udsalgsafdeling hvor der er mange procenter at spare – hvilket jeg jo er stor fortaler for. Derfor kan du handle hos Højgaard med både stor og mindre pengepung.

Dette indlæg er sponsoreret

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: