FANTASTISKE FUND 1 ÅR

Jubii og stort hurra – lige præcis i dag fylder bloggen 1 år :-) Med er par få lange pauser har jeg nu opdaeret “Fantastiske Fund” næsten dagligt med alverdens loppe-fund, udsalgs-tip, kreative sysler og en hel masse mere. Jeg har stadig langt fra fået nok, og fortsætter ufortrødent længe endnu! :-) Jeg vil gerne takke alle jer der i årets løb har klikket jer forbi, læst med og lagt søde kommentarer. Alle jeres besøg skal ntaurligvis fejres, og derfor opretter jeg hermed en konkurrence/give away, hvor du kan vinde et par af mine hjemmelavede svale-ørestikker i krympeplast. Alt du skal gøre er at surfe ind på Fantastiske Fund’s Facebook-side, trykke like/synes godt om oppe foroven, og tagge dig selv på konkurrence-billedet som både ligger på væggen og under fotoalbummet “Wall Photos”. Blandt alle deltagere trækker jeg en heldig vinder torsdag d. 01. september kl. 20.00 :-) Jeg håber du vil være med!

OBS – der er pt. problemer med Facebook-siden, som hverken vil uploade billeder eller opdatere min status. Arbejder på sagen!!

23/8: Nu skulle det gerne virke – skynd dig ind og vær med i konkurrencen :-)

9 kommentarer

  1. Jeg har lagt et link til din give away.
    Hvis du afholder andre give aways, er du meget velkommen til at tilføje dem til min side her: GiveAwaysDK

    Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil deltage i min giveaway hvor du kan vinde bogen Førstehjælp til fantasien

    1. Tak for det :-)

  2. T I L L Y K K E søde LC :-)

    1. Tusind tak Regitze – og tak for dine besøg gennem tiden :-)

  3. Det virker åbenbart stadig ikke :(

    1. Hej Rikke – det skulle det meget gerne… :-) Der er allerede en hel del som har tagget sig selv i billedet derinde, og jeg har ikke haft problemer siden i mandags/hørt om andre der havde problemer. Er du “fan” af facebook siden?

      1. Kan se du er fan af sitet. Prøv at gå ind på dette link og se om du ikke kan tagge dig :-) https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=241390429232839&set=pu.179163398788876&type=1&theater

      2. Den vil desværre slet ikke finde siden, og hvis jeg søger på Fantastiske Fund kan FB heller ikke finde dig :(

  4. Det er godtnok mystisk. Det virker fint fra min facebook, og har gjort det lige siden mandag. Der er også flere andre som har tagget sig på billedet i dag. Måske det er din facebook som driller? prøv evt. igen om et par dage – ellers skriv igen, så smider jeg dit navn i puljen ved lodtrækningen :-)

Skriv en kommentar